Eltec doo osnovano je od 2000 god. u Ulcinju kao samostalna zanatska radnja za servisiranje i viklovanje el.motora ,pumpe za vodu, el.ručnih alata.

Razvojem nase kompanije 2006 godine registrovani smo kao d.o.o, specijalizovana radnja za distribuciju i ugradnju opreme za izgradnju i opremanje bazena,pumpe za vodu, hidrostanice za povišenje pritiska na objektima, itd.
Od osnivanja paralelno sa razvojem firme kontinuirano se povećavao broj partnera dobavljača sa kojima je ugovoreno zastupništvo i distribucija proizvoda na Crnogorskom tržištu tako da danas zastupamo i distribuiramo proizvode preko 15 proizvodjača iz Svijeta, koje su ujedno najbolji brendovi svaka u svom segmentu.

Više od 10 godina iskustva u radu sa bazenima, te u posljednjih 5 godina opremljeno desetine privatnih, hotelskih bazena, wellnessa, govore o nama da ćemo biti najozbiljni partneri za izgradnju i opremanje vašeg budućeg bazena !

Web stranica svakodnevno se nadopunjava s ciljem što jasnije prezentacije asortimana i prikaza proizvoda. U toku je nadopuna svih dolje navedenih prizvodima koje smo i ovoga trena u mogućnosti ponuditi, te ostalih sadržaja, kako bi u određenom trenutku ponudili povoljnije pojedine proizvode.

Osim naših brojnih referenci, te velikom broju partnera (majstora) koje se bave izgradnjom bazena i koje su nam povjerile kompletnu logistiku i dobavu opreme koju ugrađuju, možda najviše o nama govore renomirana svjetska imena proizvođača opreme koji su, baš nama povjerile zastupništvo ili distribuciju opreme na Crnogorskom tržištu .

U sklopu naše firme tu je i servis za servisiranje pumpe za vodu u garantnom i van garantnom roku kao i za el.ručne alate renomiranih svjetskih proizvodjača.

Osjećajte se slobodni kontaktirati nas u vezi svakog pojedinačnog proizvoda, detaljnijih informacija i objašnjenja.